Szabaduljon meg a méreg anyagoktól: kisokos nyirokrendszere megtisztítására

A méregtelenítés egy folyamatos, természetes folyamat, amely arra szolgál, hogy a testet megszabadítsa a káros méreganyagoktól és ezzel lehetővé tegye, hogy szervezete a lehető legjobban működjön. A méreganyag azon kívül, hogy a normális sejtműködés velejárója, megtalálható az ember által előállított vegyszerekben, a levegőben, a vízben, az ételekben, a takarítószerekben és a kozmetikai szerekben is.

Amikor a méreganyagok a szervezetbe lépnek akár az arcon, az orrüregeken vagy a szájon keresztül, a test úgy védekezik a szennyeződés ellen, hogy a méreganyagokat zsírral és vízzel veszi körbe és a test különböző pontjain tárolja. Ez megterhelheti a szervezet saját méregtelenítő rendszerét ( a májat, a beleket, a veséket,a tüdőt, a bőrt és a vér- illetve a nyirokrendszert is). A méreganyagoktól való biztonságos megszabadulás nagy teher ezen rendszerek számára.

A szervezetünk nem arra lett tervezve, hogy ilyen keményen dolgozzon a normális működés fenntartásának érdekében. A tisztítókúra beiktatásával megszabadulhat ezektől a méreganyagoktól, valamint a zsír és víz többlettől és segíthet testének abban, hogy egészségesebb lehessen.

X

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Önnek szóló ajánlataink, Önt érintő cikkeink.

  • Személyes ajánlatok Önnek
  • Értesüljön legújabb cikkeinkről
  • Az Ön problémájára is lehet természetes megoldás
X

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Önnek szóló ajánlataink, Önt érintő cikkeink.